10 Maart 2019 Storm

De storm van 10 maart ging toch niet ongemerkt voorbij In de haven van Antwerpen. Gelukkig had ik mijn camera bij en kon deze beelden maken. Het was heftig en ik had weinig tijd maar de foto’s spreken voor zich hoop ik. Mijn nieuwe camera de D850 vraagt nog enige aanpassingen en het is even wennen. Soms moet ik nog wat zoeken al heb ik de meeste instellingen kunnen kopiëren van mijn vorig toestel. Als het zoals vandaag nogal hectisch is komt geduld en kalmte wel van pas vooral als je niet veel tijd hebt om te beslissen. Vandaar dat ik ook niet zoveel goede opnames heb kunnen maken. Volgende keer beter hoop ik!

Auteur: fralgoet

Sinds 1991 ben ik werkzaam in de taxi -en luchthavenvervoer sector. Van 1997 tot 2013 was ik zelfstandig zaakvoerder van Rapid Tax en A-Taxi, wat ik met plezier gedaan heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *