Fakkeltocht Doel 10 Nov 2018

Over Doel zal alles al wel gezegd en geschreven zijn dus probeer ik origineel uit de hoek te komen met mijn foto’s. Politiek lijkt er wat evolutie te zijn wat zou resulteren dat het dorp toch zou mogen blijven. De oorspronkelijke eigenaars zouden hun woning zelfs mogen terugkopen heb ik ergens gelezen. Ik wil niet cynisch zijn of zo maar ja, dat is echt spooky! Wat ik ook spooky vond was dat ik een jaar nadat ik op het kerkhof aldaar wat foto’s had genomen, mijn naam op een graf zag staan. Er moet ooit een dokter Algoet geweest zijn in Doel en dat is hoogst merkwaardig omdat de thuisbasis van mijn honkvaste voorvaderen altijd West Vlaanderen is geweest en meer specifiek de streek rond Aalter en Ruislede. Voor zover ik weet zijn pas na de eerste wereldoorlog enkele Algoet’s daar vertrokken. Het heeft mijn interesse in Doel wel wat aangescherpt. 
Op 10 november was ik eerder toevallig in Doel om wat avond -en nachtopnames te maken, blijkt er net een fakkeltocht door te gaan georganiseerd door Doel 2020. Ondanks de kou waren er behoorlijk wat mensen aanwezig. Gelukkig had ik mijn statief bij en dat heeft aardig geholpen om toch scherpe foto’s te krijgen. Van experimenteren met een blauwfilter, wat eerst de bedoeling was, kwam niets in huis door het haastig heen en weer geloop. Dat zal voor een andere keer zijn!

Doel 10 November 2018 Fakkeltocht

Auteur:

Sinds 1991 ben ik werkzaam in de taxi -en luchthavenvervoer sector. Van 1997 tot 2013 was ik zelfstandig zaakvoerder van Rapid Tax en A-Taxi, wat ik met plezier gedaan heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *