Hobby en bezoek aan de Kathedraal Van Antwerpen

Sinds enkele jaren houd ik mij bezig met fotografie. Het is een hobby al heb ik een opleiding gevolgd. Als liefhebber hoef ik mij niet te beperken en heb ik de vrijheid om alle onderwerpen te fotograferen.

Mocht u interesse hebben kan u altijd een foto bestellen. Laat een bericht achter wanneer u een originele foto toegestuurd wilt krijgen. Mijn website, www.photolus.com is volledig onafhankelijk en in eigen beheer.

Via deze link kunt u mijn foto archief bekijken.

In de Onze Lieve Vrouw Kathedraal van Antwerpen staan en hangen de prachtigste kunstwerken. Aangezien ik geen of weinig tijd heb zult u geen verdere details vinden over de werken. Dat kan luiheid zijn maar daar kruipt enorm veel tijd in en die heb ik momenteel niet. Ik zou wel willen maar met mijn fulltime job is dat niet haalbaar. Het internet is een goede handleiding en er zal al behoorlijk wat geschreven en gepubliceerd zijn door echte profs en dus waag ik mij daar niet aan. Zelfbehoud!

Kunst
Search
« 1 van 8 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *